Skip to content

PERSONDATA- OG COOKIEPOLITIK

Introduktion

Kontemplation er en kursusvirksomhed og en formidlingsplatform der omfatter kontemplation.dk, webshop, Kontemplations sider på Facebook og Instagram.

Det er vigtigt for os at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige tjenester. Derfor behandler vi de oplysninger du giver os ansvarsfuldt og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Når du er i tilmelder dig til vores kurser eller handler i webshoppen, indsamles der en række oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse detaljeret om de oplysninger vi indsamler, om hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler og beskytter oplysningerne, hvem der har adgang til dem, og hvem du kan kontakte om de indsamlede informationer.

Vi opdaterer og ændrer løbende vores persondatapolitik så den er tilpasset gældende lovgivning og den teknologiske udvikling. I tilfælde af væsentlige ændringer vil vi give dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Når du kommunikerer med os, bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse, og de kan kun nås af de få medarbejdere der arbejder i vores administration.

Kontemplation anvender ikke cookies. De sociale medier vi linker til, eksempelvis Facebook eller Instagram, gør.

 

Dataansvarlig hos Kontemplation er:

 

Hanneli Ågotsdatter

Kontemplation

Skovbakken 54

8766 Nørre Snede

CVR: DK 29685290

Mail: post@kontemplation.dk

Websted: kontemplation.dk

 

De oplysninger om dig vi modtager, er dem du selv giver når du tilmelder dig kurser, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller køber produkter hos os. Det drejer sig først og fremmest om navn, e-mailadresse og eventuelle oplysninger du giver hvis du skriver til os.

Vi bruger alene denne information til at kommunikere med dig, tilmelde dig kurser og lignende.

Dine oplysninger bliver aldrig solgt videre eller anvendt til markedsføring.

 

Opbevaring af data:

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for at vi kan yde dig den tjeneste du har henvendt dig til os for at få.

Efterhånden som det formål oplysningerne blev indsamlet til, afvikles, sletter vi informationerne.

 

Tredjepart:

Kontemplation anvender følgende underleverandører:

One.com, hjemmeside host som er omfattet af EU-US Privacy Shield der beskytter mod videregivelse af oplysninger fra Europa til USA.

Stripe til betaling.

Mailchimp og Simplero til udsendelse af emails og håndtering af køb i vor webshop.

Kontemplation anvender ligeledes Google Analytics og Facebook/Instagram som begge er omfattet af US-EU Privacy Shield.

 

Nyhedsbreve

Kontemplation benytter Simplero og Mailchimp til at udsende nyhedsbreve.
 
For at kunne sende dig nyhedsbreve via email bliver du ved tilmelding bedt om din e-mailadresse.

Dine oplysninger bruges udelukkende til at sende nyhedsbreve fra Kontemplation og bliver lagret i vores database hos Simplero og Mailchimp. Begge overholder EU's lovgivning for beskyttelse af persondata.

Der er såkaldt dobbelt-optin til Kontemplations nyhedsbrev, det vil sige at du efter tilmelding bliver bedt om at bekræfte at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Dette er for at sikre at du virkelig ønsker denne tjeneste.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld-linket i bunden af hver e-mail du modtager fra os.

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med et køb

I forbindelse med dit køb af et produkt hos Kontemplation indtaster du en række personoplysninger. Disse er:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din emailadresse
  • Dine betalingsoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse og emailadresse bliver udleveret til Simplero og betalingssystemet Stripe, med henblik på betaling og levering af det produkt, du har købt. Ved køb i webshop bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse. De er kun tilgængelige for de medarbejdere i vores administration der håndterer ordren. Dine oplysninger bliver ikke gemt, udover hvad der kræves for at opfylde de eksisterende lovkrav for bogføring og fakturering.

 

Dine rettigheder

Du kan, i overenstemmelse med databeskyttelsesloven, skrive til os og få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan til enhver tid bede Kontemplation om at få slettet dine oplysninger ved at kontakte os på post@kontemplation.dk

Har du spørgsmål til vores databeskyttelsespolitik er du velkommen til at skrive til os på: post@kontemplation.dk

 

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her: www.datatilsynet.dk.

Scroll To Top