Still40_meditation med Peter på stranden

ØJEBLIKKETS KOSTBARHED

Guidet meditation med Peter Høeg

Video · Varighed: 20 minutter

80 DKK (download eller stream)

Denne meditation, der finder sted på en strand på Vestkysten, tager udgangspunkt i sansningen af den ydre verden.  

Den beskriver hvordan det er muligt først at åbne sig mod de impulser der kommer fra sansekanalerne og siden fordybe denne åbning ved gradvist at afstå fra at vurdere disse indtryk.   

Fra denne åbne, vurderingsfri accept er det muligt at mærke grundkreativiteten, det forhold at den ydre og indre virkelighed manifesterer i bevidstheden som et uophørligt kreativt flow. 

Når man mærker dette flow, mærker man samtidigt sin egen, og sine medmenneskers, sensibilitet. Mærker hvordan vi som mennesker på én gang er enestående og underlagt forandringsprocesser uden for vores kontrol. 

Denne åbning til grundkreativiteten fører til værdsættelsen af øjeblikkets kostbarhed. 

Når du køber ØJEBLIKKETS KOSTBARHED kan du downloade videoen direkte til din computer/telefon/tablet, eller du kan streame den når du måtte ønske fordybelsestid.

FORDYBELSESTID

Tre praksisvideoer med Hanneli Ågotsdatter, Peter Høeg og Martin Guldberg

FORDYBELSESTID er en samling af tre praksisvideoer: en yogasession for ryg og lænd med Martin Guldberg, én meditation med Hanneli Ågotsdatter der fører ind mod det åbne nærvær, og én med Peter Høeg der fra sansningen af omverdenen bevæger sig ind mod en værdsættelse af nuets kostbarhed.

De tre videoer kan købes samlet for 180 DKK inklusive lydfilen – At spænde op for at spænde af – en guidet kropskanning med Hanneli Ågotsdatter.

Peter Høeg

er mag.art i litteraturvidenskab, forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet.

Han er medstifter af foreningen Børns Livskundskab, og medforfatter til bogen‚ Empati – det der holder verden sammen‘. Han har en baggrund indenfor sport og dans som han inddrager i sin undervisning.

Han bor i tilknytning til Vækstcentret i Nørre Snede og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.