DET ÅBNE NÆRVÆR

Guidet meditation med Hanneli Ågotsdatter

Video · Varighed: 25 minutter

80 DKK (download eller stream)

Vi er født med muligheden for at opleve os selv som hele.

Paradoksalt nok når vi bedst frem til denne helhed gennem en træning hvori vi deler os selv op og træner delene én ad gangen for derefter gradvist at lade totaliteten træde frem.

Denne bevægelse, fra den detaljerede opmærksomhed på, og bevidstgørelse af, aspekter af os selv og videre frem mod det hele menneske, demonstreres i denne meditation.

Her gennemgår og aktiverer Hanneli vores mest fundamentale grundlag, kropsfølelsen, rygsøjlen, de forskellige aspekter af åndedrættet, sansningen af omverdenen og kærlighedsfølelserne, for derefter at lade disse dele smelte sammen i den åbne bevidsthed, fyldt af nuet.

Meditationen er gennemvævet af den appel til selvomsorg, til deltagernes egen autoritet, der kendetegner Hannelis undervisning.

Når du køber DET ÅBNE NÆRVÆR kan du downloade videoen direkte til din computer/telefon/tablet, eller du kan streame den når du måtte ønske fordybelsestid.

Denne meditation er inkluderet i praksispakken FORDYBELSESTID, et program struktureret gennem fire meditationer: tre guidede videoer med yoga og meditation samt en guidet kropsskanning på lydfil. Se mere nedenfor.

FORDYBELSESTID

Tre praksisvideoer med Hanneli Ågotsdatter, Peter Høeg og Martin Guldberg

FORDYBELSESTID er en samling af tre praksisvideoer: en yogasession for ryg og lænd med Martin Guldberg, én meditation med Hanneli Ågotsdatter der fører ind mod det åbne nærvær, og én med Peter Høeg der fra sansningen af omverdenen bevæger sig ind mod en værdsættelse af nuets kostbarhed.

De tre videoer kan købes samlet for 180 DKK inklusive lydfilen – At spænde op for at spænde af – en guidet kropskanning med Hanneli Ågotsdatter.

LÆS MERE OM FORDYBELSESTID HER

Hanneli_Agotsdatter_dejerhøj_bw

Hanneli Ågotsdatter

er cand.arch, psykoterapeut og meditationslærer. 

Hun etablerede Kontemplation i 2010.

Hanneli er MBSR-underviser uddannet af Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli og Florence Meleo-Meyer på Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School, USA.

Hanneli har de seneste år været medansvarlig for Foreningen Børns Livskundskabs Uddannelse i Relationskompetence for mennesker der arbejder professionelt med børn.

Hun lever i en vekselvirkning mellem et udadrettet arbejdsliv og tilbagetrækning i længere retreats.

Hun er en del af Vækstcenterets faste undervisergruppe, og hun modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.