K_logo_ny_white_2pt_500

COMMUNITY

COMMUNITY

Widening the circle

Kontemplation og de enkelte medlemmer af vores team indgår i både danske og internationale netværk.

Herunder finder du en række af vores venner og samarbejdspartnere, og links til nogle af de aktiviteter vores teammedlemmer har udenfor Kontemplation.

MARTIN GULDBERG

er fast underviser hos Kontemplation. Han er sanger, komponist og lektor ved Aarhus Universitet. Her kan du følge Martins aktiviteter udenfor Kontemplation.

VÆKSTCENTERET

er et åbent lægkloster, kursuscenter, bo- og arbejdsfællesskab i Nørre Snede der tilbyder undervisning i udogmatisk selvudvikling og meditation med en spirituel horisont. 

CENTER FOR SYSTEMS AWARENESS

udvikler og iværksætter internationalt lederuddannelser og undervisningsprogrammer der kombinerer nærvær, medfølelse og global ansvarlighed.

BØRNS LIVSKUNDSKAB

er en forening der med hjemsted i Danmark arbejder internationalt på at formidle en pædagogik der støtter og udvikler børns selvberoenhed og øger opmærksomheden på relationen mellem børn og voksne.

MIND AND LIFE EUROPE

er et internationalt forum for samarbejde mellem naturvidenskab og de kontemplative videnskaber som forsker i bevidsthedens væsen. 

TRAINING EMPATHY

er Foreningen Børns Livskundskabs internationale uddannelse i relationskompetence, baseret i Hamburg. Undervisningen foregår på engelsk og tysk.

CELINAH MALUE JAKOBSEN

er en del af teamet bag Kontemplation. Hun er psykomotorisk terapeut og yogalærer og underviser i meditation, yoga og stresshåndtering. Herunder kan du se de kurser hun sætter op i sit eget regi.

NINNI SØDAHL OG SØREN MUNK

er henholdsvis arkitekt og it-ingeniør. De står bag Kontemplations hjemmeside, men arbejder begge også med undervisning. Se nogle af Ninnis og Sørens øvrige aktiviteter her.

VILDRÆV KØKKEN

ledes af Mikkel Strandbygaard som er arkitekt, møbeldesigner og Kontemplations køkkenchef. Besøg hans hjemmeside (eller læs hans madopskrifter på Kontemplations blog) for at smittes af hans passion for design og gastronomi.

SENESTE BLOGPOSTER

På Kontemplations blog finder du indlæg skrevet af vores team og af venner og partnere fra vores netværk.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Something is wrong.
Instagram token error.
Something is wrong.
Instagram token error.