Still16_Martin klinger

Stilhedens Yoga

Stilhedsretreat ved Vesterhavet

med Hanneli Ågotsdatter og Martin Guldberg

23. – 29. juni 2019

 

 Retreatet er overtegnet.

At være i stilhed giver mulighed for både intensivering af nærværet, fordybelse og hvile. Kvaliteter som også den storslåede natur omkring kursusgården Øster Løkke ud til Vesterhavet understøtter.

Undervisningen er bygget op omkring guidede meditationer, bløde og mere dynamiske yogasekvenser og åndedrætsøvelser.

Vi giver også plads til en daglig skrivemeditation, en måde hvorpå man uden pres og vurdering kan arbejde med at få skriftsproget til at understøtte bevægelsen indad.

Med udgangspunkt i Bob Moores arbejde og undervisning vil vi introducere forskellige energiøvelser der kan fremme indre balance og skabe bevidsthed om, og vækstmuligheder for, de enkelte deltageres personlige resourcer.

I dette retreat er deltagerne alle dage i stilhed over længere stræk. For at støtte den individuelle fordybelse vil der under retreatet blive mulighed for samtaler med underviserne.

Den daglige rytme er som følger:

  • Et formiddagsstræk med siddende meditationer og/eller vandremeditationer udendørs, følgende vejret. Et yogastræk, en kropsskanning og en skrivemeditation.
  • En pause med mulighed for hvile og/eller individuel fordybelse.
  • Et eftermiddagsstræk med meditationer, nærværstræning i bevægelse og dialoger omkring praksis.

Dette retreat er åbent for alle der allerede har stiftet bekendtskab med yoga og/eller meditation.

Ansøgere der ikke tidligere har modtaget undervisning af Hanneli og/eller Martin beder vi sende os et par linjer om deres erfaring med yoga og/eller meditation.

UNDERVISERE:

Hanneli_Agotsdatter_dejerhøj_bw
Hanneli Ågotsdatter

er cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer. I 2010 etablerte hun Kontemplation.

Hanneli er MBSR-underviser uddannet af Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli og Florence Meleo-Meyer på Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School, USA.

Hanneli har de seneste år været medansvarlig for Foreningen Børns Livskundskabs Uddannelse i Relationskompetence for mennesker der arbejder professionelt med børn.

Hun lever i en vekselvirkning mellem et udadrettet arbejdsliv og tilbagetrækning i længere retreats.

Hun er en del af Vækstcenterets faste undervisergruppe, og hun modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Martin_sh_1
Martin Guldberg

er sanger, manuskriptforfatter og komponist. Han er cand.phil. i musikvidenskab og studielektor på Institut for Kultur og Kommunikation, Aarhus Universitet. Tidligere chef på Den Ny Opera, hvortil han har skrevet en række musikdramatiske forestillinger for børn.

Han er herudover uddannet yogalærer og underviser i yoga og mindfulness, stemmetræning og kommunikation. Martin har gennem mange år modtaget undervisning af Bob Moore og Jes Bertelsen.

PRAKTISK INFO

 

Tidspunkt:

Søndag den 23. juni til lørdag den 29. juni 2019.
Retreatet begynder søndag kl. 16 og afsluttes lørdag kl. 14.

Hvor:

Øster Løkke
Løkkevej 40
Trans
7620 Lemvig

Se billeder og kort over Øster Løkke nederst på siden.

Retreatpris inkl. overnatning, mad og undervisning:

For overnatning i:
· Dobbeltværelse kr. 6.950,-
· Enkeltværelse med bad på gangen kr. 8.450
· Enkeltværelse med eget badeværelse kr. 9.000,-
· Telt: Der findes nogle enkelte teltpladser på Øster Løkke, ligger man i telt er prisen for retreatet 5.700,-

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde, et varmt tæppe til meditationerne samt komfortabelt tøj, der egner sig til yoga og meditation. Der kan også lejes sengetøj på Øster Løkke til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt.

 

Fuld forplejning: 

Økologisk og vegetarisk mad.
Vores køkkenchef, Mikkel Strandbygaard, får brug for en hjælpende hånd, alle deltagere har derfor et par køkkentjanser i løbet af retreatet.

Kontemplations køkkenchef:

Mikkel Landro1cropbw
Mikkel Strandbygaard

er arkitekt og møbeldesigner i Vildræv Design. Han er Kontemplations køkkenchef, grafiske designer og administrator. Når du tilmelder dig dette retreat, er det ham du modtager svar fra, og det er ham der står for maden på Stilhedens yoga.

Retreatmedhjælper:

Kirsten profil_sh
Kirsten Rotbøll Lassen

er billedkunstner og projektansvarlig. Hun er projektleder på Designskolen på Designmuseum Danmark hvor hun underviser børn og voksne. Hun danser, mediterer, vandrer, og interesserer sig for psykologi, filosofi og bæredygtighed.

Kirsten er hjælper på Stilhedens yoga, og hun er en del af det faste team bag Kontemplation.

TILMELDING

Tilmelding foregår løbende, og antal deltagere er begrænset. Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form. Vi sender dig derefter en svar på mail.

Din plads er sikret, når vi har modtaget din indbetaling.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.

KURSUSSTED

ØSTER LØKKE VED VESTERHAVET
Øster Løkke ligger direkte ud til havet, og naturen omkring den smukke gård er storslået. Når vejret tillader det, lægger vi en del af retreatets nærværstræning udendørs.