Skip to content

Fordybelsesdag i stilhed

FORDYBELSESDAG I STILHED

med Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg
Søndag 9. februar 2020

Fordybelsesdagen er guidet træning i mindfulness. Deltagerne vil være i stilhed det meste af dagen. En stilhed som støtter den lytten indad der er en vigtig del af nærværstræningen, og som giver en pause fra det – vidunderlige og nødvendige – pres det også er at være i uafbrudt sproglig kontakt med andre. Dagen rummer desuden forskellige og varierede siddende og gående meditationer, bløde yogasekvenser, liggende kropsscanninger og andre former for træning af nærvær og afspænding.

Fordybelsesdagen bygger på en viden der på én gang er gammel og understøttet af moderne forskning i læreprocesser: At man har særligt gunstige muligheder for at gøre fremskridt hvis man på baggrund af tidligere træning går ind i et sammenhængende og koncentreret forløb over en hel dag.
Dagen er også tænkt som en meningsfuld pause. Selvom træningen er koncentreret, er dagen også bygget op så den taler til, og stimulerer, hele mennesket: Den har retning mod både det psykiske og fysiske velbefindende. Mod både at pege på indre ressourcer og give redskaber man kan tage med sig videre ud i livet og ud i kontakten med andre.

Hvem kan deltage?
Deltagelse i fordybelsesdagen forudsætter at du har været, eller er, i et individuelt forløb eller i et gruppeforløb hos Hanneli, eller har deltaget i et af Peters kurser, eller har andre tilsvarende erfaringer. De vi ikke har mødt før, beder vi om at vedlægge tilmeldingen nogle linjer om tidligere erfaring med yoga, meditation eller lignende.

PRAKTISK INFO

Kursuspris:
Deltagelse på fordybelsedagen koster kr. 850,- (kr. 700,- for arb.løse/studerende).
For momsregistrerede selvstændige, virksomheder og organisationer lægges der 25 procent moms til kursusprisen.

Sted:
DFTI
Yrsavej 34, Aabyhøj
8230 Århus

Tidspunkt:
Søndag den 9. februar 2020 kl. 10.00 - 17.00

Praktisk omkring Fordybelsesdagen:
Vi sørger for te, frugt og sunde snacks. En madpakke har du selv med. Medbring også et tæppe, så du kan regulere temperaturen. Hvis du har en yogamåtte / et liggeunderlag må du meget gerne medbringe det også. Vi har en del yogamåtter, men ikke nok til alle. Tag også gerne meditationspude med, hvis du foretrækker at sidde på en sådan – eller en pude til stolen, hvis du gerne vil sidde lidt blødere. Da vi også skal lave lidt blid yoga i løbet af dagen, er det en god ide at tage løst-siddende tøj på.

Der tages forbehold om enkelte ændringer.

Hanneli_Agotsdatter_dejerhøj_bw

Hanneli Ågotsdatter

er cand. arch., psykoterapeut og underviser i mindfulness meditation og yoga. Hun er uddannet ved Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School, og hovedunderviser på Kontemplations forløb i mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR). Derudover arbejder Hanneli med mennesker i individuelle forløb i kropsorienteret psykoterapi og samtaleterapi.

Peter Høeg

er mag. art, forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet. Han har en baggrund indenfor sport og dans som han inddrager i sin undervisning. Han bor i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, og er i træning hos Jes Bertelsen.

TILMELDING

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form eller ved at sende en mail til post@kontemplation.dk. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din indbetaling.

BILLEDER FRA KURSUSSTEDET

Scroll To Top